Blogista ja kirjoittajasta

Hei,
ja lämpimästi tervetuloa!

Olen Sanni, tämän blogin kirjoittaja. Olen luontoa ja eläimiä rakastava 28-vuotias äiti ja vaimo. Minua kiehtovat vanha kansanperinne sekä siihen liittyvät vanhat viisaudet ja uskomukset, kuin myös vanhat kädentaidot ja asioiden tekeminen itse. Jo vuosia kasvit ja erityisesti erilaiset rohdosyrtit ovat olleet suuri intohimoni. Rakastan vanhoja asioita, kuten taloja ja esineitä, joilla on tarina kerrottavanaan. Huumorintajuani kuvailisin lakoniseksi ja tummanpuhuvaksi. Blogissani puran vimmaista tarvettani kirjoittaa ja valokuvata. Olen myös höpsähtänyt, mutta onnellinen lammasfarmari. Kesällä 2018 päätin perustaa oman villiyrtteihin, luonnonantimiin ja oman minifarmimme tuotteisiin keskittyvän pienen yritykseni Villifarmin. Toimintaa käynnistelen tässä hiljalleen, kiireisimmän vauva-arjen tohinan hellittäessä. Yrityksestäni tulossa lisätietoa omalle sivulleen tänne blogiin jonkin ajan kuluttua!


Blogin tarina alkoi vuonna 2016. Olin tuolloin viimeisilläni raskaana ja odotin esikoistamme syntyväksi. Asuimme tuolloin mieheni Antin kanssa vanhassa lapsuudenkodissani, isopappani rakentamassa rintamamiestalossa, jossa kiinnostukseni omavaraisempaan ja luonnonläheisempään elämäntapaan nosti päätään pienen kasvimaan ja metsän läheisyyden myötä.

Myöhemmin samaisena vuonna päätimme lähteä toteuttamaan haavettamme ja ostimme vuosia tyhjillään olleen 1920-luvulla rakennetun hirsitöllin metsän keskeltä Tampereen Teiskosta. Ryhdyimme kunnostamaan torppaamme ja rakentamaan sen tiluksille pientä minifarmia, jossa pidämme liutaa erilaisia eläimiä, aloittelemme ruuan kasvatusta ja puutarhan perustamista, sähläämme vauhdikasta lapsiperhearkea, ihmettelemme luontoa ja opettelemme uudenlaista, omatekoista ja luonnonläheisempää elämäntyyliä. Emme ole todellakaan ammattilaisia tai muutoinkaan kokeneita tällaisissa jutuissa, vaan lähdimme elämänmuutokseen sillä asenteella, että jos jotain ei osata, se opetellaan.


Toivottavasti viihdyt blogissani lueskelemassa meidän metsäläisten kommelluksia, remonttipäiväkirjaa, farmin touhuja, luontojuttuja, arjen aitoa maalaisromantiikkaa sekä paljon muuta!


Alla olevien kuvakkeiden kautta pääset lukemaan blogitekstejä aihealueittain.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti