Uusi sukupolvi perhealbumiin

7.3.16
 Tilasin tänään ensimmäiset valokuvat meidän pätkästä ihan oikeina valokuvina. Nykyään kuvia ei tule kehitettyä enää ikinä; ne jäävät koneen uumeniin lojumaan, kunnes tietokone sanoo tsip ja kuvat ovat entisiä. (Ai mitkä varmuuskopiot?)

Ipanan lapsuuskuvista haluan kuitenkin ehdottomasti teettää "vanhanaikaiset" versiot taltioitavaksi olkkarin arkkuun, johon on jemmattu muutkin perhevalokuvat ja eri sukupolvien lapsuusotokset vuosien varrelta. Kun tuo meidän piltti sitten ah-niin-ihanassa teini-iän angstissaan paiskoo ovia ja karjuu meille, kuinka kaikki muutkin saa mennä ja että olemme pilanneet hänen elämänsä, voimme kaivaa vauvakuva-albumin esiin ja muistella vanhoja, hyviä aikoja.

Inspiroiduin sitten kaivamaan vanhat kuvat naftaliinista ja aloin asetella arkussa pyörineitä irtokuvia albumeihin. Vastaan tuli vaikka mitä jännää. Esimerkiksi polaroid-otoksia omilta lapsuusajoiltani, ja ihastuttava kuva isomummustani ja -vaaristani Lempistä ja Mikosta, jotka aikoinaan rakensivat talon, jossa nyt asustelemme. Kuvakin on räpsäisty samaisesta nurkasta, jossa nyt lojumme läjässä vauvan ja koirien kanssa.Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti