Tapettimäihä

13.1.17
Blogi tottelee nykyisin nimeä Kesärannan tölli. Samaan tarmonpuuskaan syntyi myös Facebook-sivu, jonka kautta blogia pääsee seuraamaan myös fb:n kautta. Klik klik!

Töllillä ähelletään viimeistelytöiden kimpussa. Viikonloppuna seinät saavat päälleen lisää tapettia ja remppapölyyn, työkaluihin ja putkenpätkiin peittynyt olohuone puunataan siihen kuntoon, että voimme ryhtyä kantamaan tavaroita pikkuhiljaa sisään.


Kävipä järjetön munkki, kun satuin puolivahingossa löytämään Värisilmän poistomyynnistä BoråsTapeterin Garden Party -malliston tumman kukkatapetin. Olin kuolannut kyseistä tapettia jo ennen talonostopäätöstämme, ja lähestulkoon itkin huomatessani malliston poistuvan valikoimista. (No en itkenyt, mutta mieleni pahoitin kumminkin.)
Antti ei ollut tapettivalinnasta kovin tohkeissaan, mutta koska toiveita tiedustellessani ensimmäinen vastaus oli halpa, taipui hän nähdessään punaisen -50% -merkinnän hintalapussa. Mutisi vain "happy wife, happy life" painaessaan tilausnamiskaa.

Kuva: boråstapeter.se

Löysin tänään pikaisella kirppiskäynnillä pari tervetullutta lisäystä kattilakaappiimme. Aiemmin en olisi osannut tämän tyylisiä kasareita katsellakaan, mutta Kesärannan kattila-arsenaaliin ne sopivat kuin nenä päähän.
6 kommenttia on "Tapettimäihä"
 1. Oi, teillähän on hommat hyvässä vaiheessa! Mahtaa olla huikea fiilis kun pääsee suuren työn jälkeen vihdoinkin laittamaan tavaroita paikoilleen ja tekemään siitä kotia.
  ...Tai no, eipä taida vanhassa talossa työt siihen loppua, mutta kuitenkin... ;) Ja aivan ihana tuo tapetti, niin kaunis ja sopii varmasti kuin nenä päähän siihen tölliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilis on kyllä aika uskomaton :)
   ... Ja eipä hommat toki siihen lopu, eteinen ja kylppäri on vielä tekemättä, ja kun ne saadaan kuntoon niin vuoroa odottelee ainakin yläkerran eristys, olohuoneen remontti, ikkunat, rännit... :D Mutta muutto on jo huikea erävoitto!

   Poista
 2. Ooh, onpas aika ihana tuo tapetti! Tsemppiä viimeistelyhommiin! :)

  VastaaPoista