Jamie Fraser ja virman kausari

16.3.17
Päivää täältä blogin parisuhdenurkkauksesta!

Meillä on käyty viime päivinä kehittäviä keskusteluja siitä, miten Antti osti lauantaina firmansa tyhy-iltamissa ollessaan kännipäissään Ilveksen playoff-kausikortin.

Koitan parhaillani epätoivoisesti lopettaa pätkän imetystä, ja koska kersa on ottanut aika raskaasti sen, ettei maitobaari olekaan enää auki ympäri vuorokauden, on lapsi päättänyt reagoida asiaan roikkumalla kaiken hereilläoloaikansa kiinni puntissani.

Ihan. Koko. Ajan.

Tämän tauottoman jaloissa roikkumisen lisäksi on aina ennen suorilta päiväunille simahtanut piltti ryhtynyt kiukuttelemaan hulluna päiväunille menosta. Vaikka silmät painuisivat jo väkisin kiinni väsymyksestä, ei nukkuminen kelpaa. On siis ollut lievästi sanottuna hankalaa saada hoidettua edes päivän pakollisia töitä, saatika ottaa pieniä hengähdyspausseja silloin tällöin. Omat pienet hengähdystauot ajoittuvat oikeastaan niihin hetkiin, kun Antti on kotosalla ja ehtii diskoilla tyttärensä kanssa sen verran, että tämä äitee saa huokaista edes muutaman minuutin verran.

Ja tähän saumaan osti Antti sitten sen playoff-kausarin.
Ei kun anteeksi, eihän Antti mitään kausaria ostanut, vaan hänen firmansa osti. Näin hän minua muistaa aina muistuttaa kun jupisen, että pitikö semmonen kausari nyt sun hommata kun et oo muutenkaan koskaan kotona ja olis kiva että toi lapsikin näkis sua joskus niin nyt istut sitte senkin ajan jäähallissa, ja sitten lisään päälle vielä lisää jupinaa siitä, miten minä en kyllä koskaan saa tehdä mitään ja ussunmussun. Anttihan itse oli siis vaan sivullinen uhri tässä koko jupakassa. (Olkoonkin, että hän itse ON se firma. Tai siis 'virma'.)

No mutta, tänään nyt kumminkin sitten mies ilmoitti, ettei tule käymään kotona ennen matsia, kun haluaa olla hyvissä ajoin paikalla kun nyt on kerta ratkaisupeli ja kaikkea. 

Aha.


 Että tämmöstä. Nyt, kun pätkä tyhjentää onnesta soikeana kattilakaapin sisältöä lattialle ja viihdyttänee itseään hetken sen puuhan parissa, keitän kupin kahvia, luen muutaman sivun Outlanderia ja mietin, että Jamie Fraser ei kyllä olisi jättänyt Clairea yksin vastaavassa tilanteessa ja häipynyt Hakametsään katsomaan lätkää.
Töllin parisuhdecorneri kiittää ja kuittaa.
7 kommenttia on "Jamie Fraser ja virman kausari"
 1. :D :D Eheheehehee! Tuttua veisua! Sympatiat sun puolella! Kyllä se miesten elämä tuntuu välillä niin hiivelin helpolta :D Saakelin äijät! Mutta onneks Jamie <3 Ah! :)

  VastaaPoista
 2. Mä niin muistan ton ajan ja kuinka aina sattuukaan et just tossa takiais-vaiheessa miehille tulee muuta puuhaa ja ite ollaan hermorauniona kotona.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Totta! Saa nähdä, alkaako kausikortteja taas ilmestyä _firmalle_ kun tämän toisen muksun kohdalla aletaan käydä läpi samoja kuvioita.

   Poista