Lampaiden karkureissu - VIDEO

12.5.17
Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri askel tälle blogille. Täten otamme harppauksen kohti uutta aikaa ja astumme videopäivitysten aikakaudelle. Olkaa siis armollisia (vaikka niinhän te olette aina).

Videopostauksen teko on ollut suunnitelmissani jo pitkään, ja minulla, ihan totta, oli hommaan oikein suunnitelmakin. Eilen illalla tuli kuitenkin napattua videokamera mukaan lampaiden karatessa iltamyöhällä naapurin vihreämpiä ruohonkorsia syömään. Blogin ensimmäinen videopostaus jatkakoon siis blogin tyypillistä sekametelisoppa-linjaa.

Lampaat ovat nyt hullaantuneet ensimmäisten vihreiden ruohotuppojen ilmaantumisesta. Pienin uuhemme Ansa on aina ollut varsinainen aitojen uhmaaja, ja sen kaksi karitsaa, Arvi ja Armas, seuraavat nykyisin perässä Ansan karkureissuille. Videolla vilahtava "paimensauva" on meidän isännän sählymaila. Ja anteeksi ajoittainen huohotukseni, noiden villapyllyjen kiinni saamiseksi joutuu välillä juoksemaan!


5 kommenttia on "Lampaiden karkureissu - VIDEO"
 1. Olipas kiva leffa! Nätisti noi lammaspallot kulkivat takaisin kotiin. Zetor on tässä tietsan vieressä kattelemassa liikkuvaa kuvaa ja kuuntelemassa sun ääntä. "Sun eka koti", sanoin sille. Vaan taisi jo tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihan nätisti hipsivät kotiin kun ne sinne paimentaa. Tosin pahimmat hölkkäpätkät ja jahtaamiset jäivät videolta pois, kun olisi kamera siinä rytäkässä keikkunut niin ettei kuvasta olisi saanut mitään selvää :D

   Voi Zetoria <3 Mahtaakohan se muistaa. Kyllä mä niille kovasti jo emon masussa ollessa höpöttelin, kun Hemsky oli niin sosiaalista sorttia, että rakasti kun sen vauvamahalle supistiin ja sitä paijailtiin :)
   Olisi kyllä ihana ajatella, että Z ja muu pesue meistä vielä jotain muistaisi. Ehkä vielä joskus tullaan visiitille!

   Poista
 2. Kauniita maisemia teidän huudeilla! Ja tuo välillä vilahtava sählymaila sai hymyn huulille. Mahtava lampaankarkoittaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, todellakin on! :D Pitäisi melkein kuulua tuon sählymailan joka lampurin vakiovarusteisiin.

   Poista